TRT 1 canlı izle - Kesintisiz ve Donmadan Full HD Canlı Yayın (2024)

TRT 1 kanalı Türkiye'nin ilk ulusal televizyon kanalıdır. TRT 1 canlı izle seçeneği sunan bu kanalın yayın akışı da bulunmaktadır.

TRT 1, Türkiye ekranlarında hizmet veren ilk ulusal kanaldır. Kanal 1 Mayıs 1964 tarihide TRT adıyla kurulur. Kuruluşunda radyo yayınları yapan kanalın televizyon yayını ise 31 Ocak 1968 yılında gerçekleşir. İlk olarak siyah beyaz yayın yapan kanal 1974 yılında TRT 1 ismini alır ve Kaynanalar isimli diziyle dizi yayını başlar. Kanal 1984 yılında ise renkli yayına geçer. Günümüzde dizi, yarışma programı ve gündüz kuşağı programlarıyla izleyici çeken TRT 1 canlı izle imkanı ile platform üzerinden 24 saat boyunca izlenebiliyor.

EURO 2024 Canlı İzle

Almanya'da düzenlenen ve tüm dünyanın sonucunu merkala beklediği Avrupa Şampiyonası büyük bir heyecanla başladı. 6 grupta 24 ülke takımın yarıştığı turnuvada A Milli Futbol takımımızF grubunda yer alıyor. Euro 2024 canlı izle yayıncı kuruluşu olan TRT 1 tüm bu maçları kesintisiz ve donmadan futbol severlerle buluşturuyor.

Sporseveler ayrıca;Euro 2024 nerelerde oynanacak?, Euro 2024 kim düzenliyor?,Euro 2024 kimin?
ve 2024 Dünya Kupası hangi kanalda? gibi sorular soruyor. Hemen bu soruların cevabını verelim. Euro 2024 Almanya'da düzenleniyor ve Alman şehir takımlarının stadlarında oynanacak. UEFA'nın düzenlediği Euro 2024 Türkiye'de TRT 1 kanalından naklen yayınlanacak.

TRT 1 frekans nasıl ayarlanır 2024?

TRT 1 kanalı için eski frekansta kalan televizyon seveler Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasını izleyemiyorlar. Güncel frekans bilgisini araştıran ve nasıl yapacağını bilmeyen izleyiciler için açıklıyoruz.

TRT 1 Güncel Frekans Bilgisi:

UYDU: TURKSAT 4A
FREKANS: 11794
POLARİZASYON: V (DİKEY)
SOMBOL ORANI: 30000
FEC: 3/4

Televizyonunuzun veya uydu alıcınızın manuel kanal ekleme bölümüne erişip yukarıdaki bilgileri girerek arama yaptırırsanız TRT 1 HD kanalı ekranda çıkacak ve kanal listenizin sonuna eklenecektir. Bazı uydu alıcıları ilk açıldığında bu güncellemeleri otomatik yapmaktadır ilk önce kanal listenizin sonuna bakarsanız Canlı maçları izleyebilceğiniz TRT 1 kanalı eklenmiş olabilir.

TRT 1 Hakkında Genel Bilgiler

TRT 1 Özü Sözü İnsan sloganıyla ekranda varlık sürdürmeye devam eden bir kanaldır. Kanalın merkezi Ankara’da olup Türkiye, Orta Asya ve Avrupa’da yayın yapmaktadır. 2012 yılı itibariyle HD yayına geçen TRT 1 yayınladığı dizi, tv programı ve yarışma programlarıyla son yılların en çok izlenen kanalları arasında yer alır.

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekoru kıran diziler arasında ise şunlar bulunur; Gönül Dağı, Alpaslan Büyük Selçuklu, Teşkilat, Masumlar Apartmanı ve Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizilerdir. Bu diziler ve kanalın 3’te 3, Gündem Özel, Bizim Köyün Kızları ve Enine Boyuna gibi programları canlı ve HD olarak platform üzerinden izlenebilmektedir.

TRT 1 Dizileri

Gönül Dağı

Taner, Ramazan ve Veysel uçak yapma hayali olan 3 kuzendir. Bu 3 kuzen aileleriyle birlikte Gedeli Kasabası’nda yaşam sürerler ve kısıtlı imkanlarla hayallerindeki uçağı yapmaya çalışırlar. Bu uçağın yapılmak istenmesinin altında ise Taner’in çocukluk aşkı Dilek’in pilot olma hayali yatar. Dilek’ten çocuk yaşta ayrılmak zorunda kalan Taner yaptığı uçakla sevdiğine ulaşacağına inanır. Kuzenler dışında sıcacık Anadolu hikayesini anlatan Gönül Dağı Cumartesi akşamları saat 20.00 TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

Teşkilat

Teşkilat Türkiye’nin isimsiz kahramanlarına hayat veren dizidir. Türk mit istihbaratında görev alan ve görevleri için ölmeyi göze alan kahramanların mücadelelerini anlatır. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Teşkilat TRT 1 ekranlarında Pazar 20.00 itibariyle yayındadır.

Masumlar Apartmanı

Han Derenoğlu aileleriyle yaşam süren bir iş adamıdır. Safiye ve Gülben isimlerinde temizlik takıntıları olan iki ablası vardır. Yaşlı babası, ablaları ve lise çağında olan kardeşi Neriman’la birlikte aynı evde yaşar. Han’ın hayatı küçük bir kazayla karşılaştığı İnci sayesinde değişime uğrar. Onu ailesi ve aşık olduğu kadın arasında seçime zorlanacağı zorlu bir hayat beklemektedir. Psikolojik hastalıkların ön planda olduğu Masumlar Apartmanı Salı akşamları 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

TRT 1 Eski Dizileri

Kalk Gidelim

Mustafa Ali geçmişte ailesinin onu evlendirmek istediği kızla evlenmemek için İstanbul’a kaçar ve orada evlenir. Büyük bir iş adamı olan Mustafa Ali mutlu bir yaşam sürerken iflas edince her şeyini bırakarak kaçtığı ailesinin yanına dönmek zorunda kalır. Mustafa Ali ve ailesini terk ettiği büyük bir aile ve büyük sorunlar bekler.

Beni Böyle Sev

Ayşem Trabzon’da babasıyla birlikte yaşam süren güzel bir kızdır. Üniversiteyi kazanmasıyla birlikte İstanbul’a amcasının yanına gider. Ancak onu evinde istemeyen yengesi yüzünden sokakta kalır. Üniversiteye kayıt için giderken ise yolda başına bir çok aksilik gelir. Bu aksiliklerden birisinde hayatının aşkı olacak olan Ömer’le karşılaşır.

TRT 1Programları

3’te 3 bir bilgi yarışmasıdır. Pelin Çift’in sunumuyla yayınlanan yarışmada yarışmacılar 3 şıktan oluşan soruları cevaplamaya çalışıyor. Tüm soruları bilerek büyük ödülü almak istiyorlar. Yarışmacılara takıldıkları sorularda Prof Dr Tufan Gündüz yardımcı oluyor. Ayrıca yarışmada yer alan Tarih Sahnesi bölümünde sorular tarihi karakterlerin ağzından anlatılarak yarışmacılara ipucu veriyor. Yarışma Pazar akşamları 23.45 itibariyle yayınlanıyor.

Bizim Köyün Kızları

Köy yaşantısından uzak büyümüş olan genç kızlar Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla deneyim yaşıyorlar. İki takıma ayrılan yarışmacılar iki eğitmen tarafından verilen köy işlerini yerine getirmeye ve yemek yapmaya çalışıyorlar. Kızlar eğitmenlerin verdiği görevleri yerine getirerek ve yapılan yemeği doğru tahmin ederek takımlarına altın kazandırmaya çalışıyorlar. Bizim Köyün Kızları hafta içi her gün 14.00’de yayınlanıyor.

TRT 1 Uydu Frekans Bilgileri

Türksat 4A uydu frekansları:

  • Frekans: 11958
  • Polarizasyon: V (dikey)
  • Sembol Oranı: 27500
  • Fec: 5/6

TRT 1 İzlenebilecek Platformlar

  • Türksat 4A HD
  • Türksat 3A HD
  • Türksat 3A SD
  • Türksat 2A SD
  • Digiturk HD 323. Kanal
  • Digiturk SD 23. Kanal
  • Kablo TV HD 22. Kanal
  • Kablo TV SD 900. Kanal
  • D Smart HD 26. Kanal
  • D Smart SD 426. Kanal
  • Tivibu HD 9. Kanal
  • Tivibu SD 22. Kanal

TRT 1’de Yayınlanacak Yeni Dizi Ve Programlar

TRT 1 ekranlarda yayınlanan dizi ve programlarına yenilerini eklemeyi planlıyor. 2022 yılı itibariyle yayına girmesi beklenen TRT 1 yeni yapımları arasında şunlar yer alıyor; Hay Sultan, Akif, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli, Mevlana ve 112 Acil Çağrı yer alıyor.

bu kanalın canlı yayınına resmi adresi olanwww.trt1.com.tr sitesinden de erşime imkanına sahip olduklarını bilmesi gerekir. Fakat bu noktada bu adrese giderlerse sadece bu kanalın canlı yayınına erişebilirler diğer kanalları izleme imkanları yok. canli.co sitesine geldiklerinde iste diledikleri zaman diledikleri kanalı izleme imkanına sahipler.

EURO 2024 şampiyonasının tüm maçlarını canlı olarak ekranlara getirecek olan TRT 1 kanalının canlı yayınlarına sayfamızdan erişebilirsiniz. Ayrıca diledğiniz yerde istediğiniz cihaz üzerinden TRT 1 mobil yayınlarını izleme imkanına sahipsiniz.

Görsel yayıncılık alanında TRT yayın kuruluşu olma özelliğini her dönem sürdürmeye devam etmektedir. Ülkemizde görsel ve işitsel medyayı TRT yaratmıştır. Radyo yayınlarından sonra görsel bir yayını da ilk kez Türk halkı ile paylaşan TRT ülkemizde ilklerdendir. Kanalın açılımı “Türkiye Radyo Televizyon Kurumu” şeklindedir. 1964 yılında kanun üzerine çıkartılan TRT yasası ile desteklenen kurum 31 Ocak1968 günü TRT televizyonlarının ilk spikeri olan “Nuran Devres’in” söylediği ilk cümle ile deneme yayına başlamıştır.

İlk olarak TV1 şeklinde logosu ile öne çıkan kanal sonraki yıllarda logosunu değiştirmiştir. TRT yıllarca tek kanal ve siyah beyaz olarak yaptığı programlarla Türkiye’yi her daim bilgilendirmeyi başarmıştır. Ülkemizin ilk ve tek haber kaynağıydı. Kanalın yayınladığı diziler ve belgeseller çoğunlukla BBC’den alıntıydı. Bunun yanında yabancı formatlardan da uyarlamalar söz konusu olmuştur. Bugün bu kanala rakip bir sürü haber kanalı olmasına rağmen son yıllarda diziler, belgeseller ve yarışma programları ile de epey öndedir.

Devlet televizyonu olan bu kanalı dilediğiniz yerden 7/24 kesintisiz bir şekilde canlı olarak izleyebilirsiniz.

TRT 1 DİZİLERİ

Masumlar Apartmanı

Uyanış: Büyük Selçuklu

Gönül Dağı

Payitaht "Abdülhamid"

Tövbeler Olsun

Kalk Gidelim

Benim Adım Melek

Seksenler

Tutunamayanlar

Acemi Anneler

Türkan Hanım'ın Konağı

TRT 1 PROGRAMLARI

  • Pelin Çift ile Gündem Ötesi
  • Fazlası Zarar
  • Dr. Yerenbakan ile Hayatın Ritmi
  • Enine Boyuna
  • 1'de Bugün
  • 3'te 3
  • Ana Haber
  • Hava Durumu

Kanalda gün boyunca eğitici programlar ve içerikler yayınlanmakdır. Aynı zamanda haber bültenleri ve hava durumu bültenleri izleyici ile buluşmaktadır. Dizinlerin yayınlanmadığı günler sinema filmleri ekranlara gelmektedir. Sizde bu kanalıFull HD kesintisiz ve ücretsiz izlemek isterseniz mobil tv hizmeti veren sitemizde bu keyfi yaşayabilirsiniz.

trt 1 canlı izle kanalına ait canlı yayın akışı vatandaşlarımız tarafından sıklıkla google üzerinden aranıyor. Birbirinden kaliteli dizi ve yapımları kaçırmak istemeyen televizyonseverler bu yayın akışına göre planlarını yaparak trt 1 izleme keyfini yaşamak istiyor. Bizde bu durumu göz önüne alarak sizlere günlük TRT 1 yayın akışını sunmaktan gurur duyuyoruz. Aynı zamanda trt 1 dizileri ve canlı yayın akışınıda dilediğiniz yerde ve zamanda, istediğiniz cihaz üzerinden izlemenizi sağlıyoruz.

Kanalın başarılı dizisi Masumlar Apartmanı son bölüm izle ile hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi gerçek bir hayat hikayesini konu alıyor. İlk yayınlandığı günden bu yana hatırı sayılır bir izleyici kitlesine erişen dizi her hafta salı günü saat 21:00'de TRT 1 ekranlarına yeni bölümleri ile çıkıyor.

TRT 1 FREKANS BİLGİLERİ

Frekans: 11054
Sembol: 30000
FEC: 5/6
Polar: h

D-Smart: 426. kanal (SD), 26. Kanal (HD)
Digitürk: 23. kanal (SD), 323. kanal (HD)
Tivibu: 22. kanal (SD), 311.kanal (HD)

İletişim Bilgileri

Telefon: 0(312) 463 43 43
Fax: 0(312) 463 49 87
Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/trt1
Facebook Sayfası: https://facebook.com/TRT1
Twitter Sayfası: https://twitter.com/trt1
E-mail:[emailprotected]
Web: http://www.trt.net.tr/
Adres: TRT Sitesi Turan Güneş Bulvarı 06540 Or-an Ankara

TRT 1 canlı izle - Kesintisiz ve Donmadan Full HD Canlı Yayın (2024)

FAQs

Şu an TRT 1 de ne var? ›

  • 05.53. İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı Detaya Git. ...
  • 05.55. Şehirden Uzakta. Detaya Git. ...
  • 06.55. Beni Böyle Sev. Detaya Git. ...
  • 09.05. Yedi Numara. Detaya Git. ...
  • 10.00. Yeditepe İstanbul. Detaya Git. ...
  • 10.50. Hayallerinin Peşinde. Detaya Git. ...
  • 11.40. Türk Sineması "Kaptan Pengu Ve Arkadaşları 2" ...
  • 13.00. Turgay Başyayla İle Lezzetli Tavsiye.

TRT maçları nasıl izleyebilirim? ›

TRT'nin televizyon ve radyo kanallarını uydu üzerinden izlemek veya dinlemek isterseniz, gerekli frekans bilgilerine trt.net.tr üzerinden erişebilirsiniz. TRT tarafından düzenlenen etkinlikler, özel programlar ve duyurular hakkında en güncel ve doğru bilgilere trt.net.tr üzerinden erişebilirsiniz.

TRT 1 HD kapandı mı? ›

1 Şubat 2016 tarihinde yayın hayatına son verilmiştir.

TRT 1 HD kaçıncı kanalda? ›

TRT 1
Türksat 3A11096 H 30000 5/6 (SD) 11054 V 30000 3/4 (HD)
Türksat 4A11958 V 27500 5/6 (SD) 11794 V 30000 3/4 (HD)
D-Smart26. kanal (HD)
DFH Network7. kanal (SD)
30 more rows

TRT 1 hangi ülkenin kanalı? ›

1968 ve 1986 yılları arasında Türkiye'de yayın yapan tek televizyon kanalı TRT'nin yayımladığı TRT 1 kanalı olmuş; 1986 yılında TRT 2 yayına girmiştir.

TRT 1 hangi uygulamada var? ›

Gündemi Ele Alan TRT 1 Haberlerini TV+ ile Yakala

TV+ sayesinde istediğin cihazdan dilediğin türde içerikleri izleyebilirsin. Telefonundan, tabletinden, bilgisayarından veya akıllı televizyonundan favori programlarına kolayca erişim sağlaman mümkün.

Canlı futbol maçları nasıl izleyebilirim? ›

Cep ya da tabletten beIN Connect uygulamasıyla , web'den ise beinconnect.com.tr üzerinden Süper Lig paketleriniz kapsamındaki maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. Maçlar beIN Connect üzerinden canlı izlenirken TV yayını kapanır. Aynı anda tek bir cihazdan yayın alınabilir.

TRT 1 de maç nasıl izlenir? ›

TRT 1 frekansı güncel olmayanlar karşılaşmayı şifresiz olarak izleyemeyecek. TRT 1 frekans güncelleme işlemleri uydu alıcısı üzerinden kanal ayarları bölümünden yapılabilir ve Şampiyonlar Ligi karşılaşması yüksek çözünürlükle izlenebilir.

TRT 1 maç şifreli mi? ›

Hayır, TRT 1 şifreli veya ücretli değil. TRT, Dünya Kupası maçlarının, Türkiye sınırları içinde daha kaliteli ve kesintisiz izlenebilmesi için frekans bilgilerinin güncellenmesi gerektiği uyarısı yaptı.

TRT 1 neden sifreli 2024? ›

TRT'nin konuya ilişkin yapmış olduğu açıklama ise şöyle: 'UEFA'nın uyguladığı 'uluslararası yayın hakları sınırlılık politikası' gereği dünyadaki tüm resmi yayıncıların ülke sınırlarını aşan frekanslarını EURO 2024 maçları esnasında şifrelemesi gerekiyor.

TRT neden açılmıyor 2024? ›

Euro 2024 çeyrek final maçlarını izlemek isteyenler, "TRT açılmıyor neden, sinyal yok" gibi sorunlarla karşı karşıya. Ancak TRT yeni frekans bilgilerini girerek şifreyi açabilirsiniz. Bunun için Türksat 42.0e frekans tüm kanallar 2024 yapmanız lazım.

TRT 1 HD neden şifreli? ›

TRT 1'in (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) zaman zaman şifreli yayın yapmasının nedeni yayın hakları gereğiyle gerçekleşmektedir. Bazı spor müsabakaları, filmler veya özel etkinliklerin yayın hakları ulusal sınırlarla sınırlıdır.

TRT 1 Güncel frekans nasıl ayarlanır 2024? ›

Ardından ekran üzerinde bulunan Transponder ekranına gelen kullanıcılar, TRT tarafında bulunan yeni frekans bilgilerini 11794/V/30000 olarak değiştirerek bu işlemin ardından güncelleştir seçeneğini tıklanarak tamamlandı ekranına giriş yapın.

TRT 1 nasıl açılır? ›

Kullanıcılar alternatif olarak ayarlar veya kurulum menüsüne giriş yaparak tek kanal arama menüsüne girmelidir. Uydu alanına “ Türksat 42° E" ve Türksat Ankara Paket” seçerek şebekede ara kısmını açık duruma getirin. TRT 1 Frekans güncellemesini manuel olarak yapmak için Biss Key veya TP Eklemelisiniz.

TRT 1 4K hangi kanalda? ›

TRT 4K
Türksat 4A11767 V 15000 3/4
Digitürk401. Kanal
D-Smart286. Kanal
İnternet protokolü üzerinden televizyon
19 more rows

Sen Türkülerini Söyle hangi gün? ›

Hüzün, neşe ve eğlencenin bir arada olduğu bu yarışma, her sezon olduğu gibi bu sezonda izleyicilerin kalbini fethedecek. “Sen Türkülerini Söyle” her Perşembe, saat 20.00'de TRT 1'de!

TRT kanalları neden çekmiyor 2024? ›

TRT 1'den yayınlanan EURO 2024 maçlarını canlı izlemek isteyen kullanıcılar, frekans güncelleme işlemini yaptıktan sonra sinyal yok hatası ile karşı karşıya kalıyor. Ayarlar bölümünden kurulum seçeneğine giderek TKGS güncelleme işlemi yaptıktan sonra sinyal gücü artırılarak maçlar kesintisiz takip edilebilecek.

Tv8 5 de bugün ne var? ›

06:00Maçın Ardından Spor
14:00İngiltere Lig Kupası 2.Tur Özetleri Spor
15:30Belçika Pro Lig 5.Hafta Özetleri Spor
16:15Teknik Bakış (Süper Ligi 3.Hafta) Spor
17:00Hollanda Eredivisie 3.Hafta Özetleri Spor
13 more rows

Top Articles
Schedule COVID-19 Vaccine | Walgreens
Walgreens hiring Pharmacy Technician OKC- Closed Door Pharmacy in Oklahoma City, OK | LinkedIn
The Shoppes At Zion Directory
Butte Jail Roster Butte Mt
Haul auf deutsch: Was ist das? Übersetzung, Bedeutung, Erklärung - Bedeutung Online
Nancy Caroline (Kindley) Walker - Goodwin Funeral Home
Can Banks Take Your Money To Pay Off Debts? StepChange
24 Hour Car Wash Queens Ny
Nook Glowlight 3 Case
Craigslist Furniture By Owner Dallas
Stellaris Mid Game
Ups Cc Center
Nyc Peep Show 2022
Indicafans
20 of the Funniest Obituaries That Will Have You Dying Laughing
Franklin City School District - Ohio
Comparing Each Tacoma Generation, Which is Best?
Apple Nails & Spa, 3429 Toringdon Way, Charlotte, Reviews and Appointments
Circloo Unblocked
How To Start Reading Usagi Yojimbo [Guide + Reading Order]
El Puerto Harrisonville Mo Menu
Skyward Weatherford Isd Login
Dmv Leestown Rd
Aston Carter hiring HR Specialist in Inwood, WV | LinkedIn
Mileage To Walmart
Oppenheimer Showtimes Near Amc Rivertowne 12
What Time Is First Light Tomorrow Morning
Isaimini 2023: Tamil Movies Download HD Hollywood
Pair sentenced for May 2023 murder of Roger Driesel
Tryst Independent
Missoula Jail Releases
Fto Kewanee
Erj Phone Number
Chris Bailey Weather Forecast
Generac Find My Manual
Heiwa Coin
0Gomovies To To
Riverry Studio
Vuse Pod Serial Number Lookup
Volusia Schools Parent Portal
Osrs Desert Heat
Star Wars Galaxy Of Heroes Webstore
Saw X Showtimes Near Stone Theatres Sun Valley 14 Cinemas
Doublelist Aiken Sc
Lmsyduycdmt
Solar Smash Unblocked Wtf
Makes A Successful Catch Maybe Crossword Clue
Ev Gallery
Ekaterina Lisina Wiki
Dukes Harley Funeral Home Orangeburg
Samanthaschwartz Fapello
866-360-2863
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 5659

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.